Fix Smtp Error 5.6.1 (Solved)

Home > Smtp Error > Smtp Error 5.6.1

Smtp Error 5.6.1

I can't find an other solution? Supreme View Public Profile Send a private message to Supreme Find all posts by Supreme « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Email this Page Display I am trying very simple mails: just a title and one line of text. Does anyone know a fix for this error? this contact form

those are the sorts of addresses that admins routinely restrict to plain text, no attachments. But Exchange 5.5 does not support 8bit MIME. Logged Print Pages: [1] Go Up « previous next » Avast WEBforum » Avast support forums » Avast EndPoint/Avast For Business » Avast Server Protection (Moderator: sedina) » SMTP error 554 Have you got into this situation?

Thanks! West 2002-10-25 20:40:40 PDT My apologies for not clearing this bug earlier. The gmail one was accepted. I have tried the following (under Windows) and it doesn't work : ( - Go to Tools -> Options -> Advanced -> Config Editor. - Click on the "I'll be careful, I

These mails did not have attachments. Any suggestions? when a solution is found. Thanks.

those are the sorts of addresses that admins routinely restrict to plain text, no attachments. Thunderbird v.45 - Undelivered messages Some addresses are rejected; message I receive is:Diagnostic-Code: smtp;554 5.6.1 Body type not supported by Remote Host New Email Address How to Subscribe to News Feeds And had the problem for the first time around mid June. click The server rejecting our messages runs an Atmail mail service on a Linux platform.

Only mail sent with Thunderbird is failing. The problem was simple: I was using 8-bit characters (iso-8859-15) in some of my messages, and my mail setting was to send 8-bit characters "as is." I had not run into Contact Us Privacy Policy Legal Notices Report Trademark Abuse Source Code Twitter Facebook Firefox Friends Switch to mobile site Log in or Sign up Email Questions Forums > Email Forums > For other I do not know.

  • The time now is 11:42 PM.
  • Is this the Exchange box giving the error or the IIS server?
  • We recently changed the SMTP gateway on our firewall from sendmail by postfix.

I hope - and trust - our moderator will have seen these posts and that these changes to the config will be part of (one of) the next version(s) of Thunderbird my site I don't know how I can do that? Most emails get through without problems. Yes, the solution with a change in the config works for me.

DH darius Reply With Quote 12-30, 07:43 PM #2 smtp error 554 5.6.1 I have a little insight into the problem. weblink No e-mail returned. Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Toggle navigation Welcome Functionality Download Documentation Community Forum Contact Quick links Active topics Search The team Search Login Register Board index Support General discussions Search I have found the same problem on various forums, but solutions are not specific for Thunderbird, or do not work.

Top martin Developer Posts: 6773 Joined: 2003-11-21 01:09 Location: Sweden Contact: Contact martin Website Quote Postby martin » 2006-01-02 23:56 Then can you provide a log where hMailServer fails to accept Success and regards - lange99 Hi Mark, Did this solution work for you ? Top frodo New user Posts: 4 Joined: 2006-01-02 15:55 Quote Postby frodo » 2006-01-03 17:48 Sorry I have no other information that's a symptom of our problem. - But I have navigate here Chosen solution Based on a suggestion I found with google, I went in the config editor and changed the line "mail.strictly_mime" from false to true.

Thx. I assume either a change in release 45.0, or a recent patch to Microsoft servers. Reporting-MTA: dns;cpsmtpb-ews02.kpnxchange.com Received-From-MTA: dns;cpsps-ews27.kpnxchange.com Arrival-Date: Sun, 24 Apr 2016 07:15:17 +0200 Final-Recipient: rfc822;[email protected]

It is not just one, but several completely different ones.

Thank you. Thread Tools Display Modes #1 09-08-2013, 11:58 PM Supreme+ Junior Member Join Date: Apr 2013 Location: Brisbane, QLD Posts: 4 Mail rejected, error #< #5.6.1 smtp;554 5.6.1 Body Sign Up Now! Is the error message from your provider's server or from the recipients provider server?

I have tried both plain text and HTML, both are rejected. Good for you ...... especially with attachments. his comment is here Changed that.

Content available under a Creative Commons license. We have sent the same email with Outlook and this email was sent ok. Delivery to the following recipients failed. i have a similar glitch sending to one aol email address.

Is the GFI MailSecurity configured to allow messages using 8bit MIME? I assume either a change in release 45.0, or a recent patch to Microsoft servers.